Radionica telesne terapije i plesa

Na važnost mentalnog zdravlja, upućuje nas psiholog Nataša Vasić, i najavljuje našu novu RADIONICU TELESNE TERAPIJE I PLESA, koja će se održati 16-og maja, od 13h, na adresi Resavska 28 u Beogradu.

Koncept našeg časa, koji će trajati od 13-15h sadrži: zagrevanje; lagane plesne vežbe; plesne vežbe jačeg tempa; pet vežbi telesne terapije; slobodan ples; istezanje; meditaciju. Za sve kategorije učesnika!Prijave putem maila: kontakt@plesigrad.rs

Više o telesnoj terapiji: https://plesigrad.rs/2021/05/08/mentalno-zdravlje-je-vazno/

Telesna terapija i ples – radionica

TELESNA TERAPIJA I PLES – RADIONICA, održava se 14.03. od 13-15h, Resavska 28 u centru grada!

U prelepim prostorijama u kojima se bude obavljao rad u malim grupama, biće primenjivane sve neophodne mere za zaštitu od korona virusa.

Radionicu vode: Suzana Vujović, plesni trener i Nataša Vasić, psiholog

Ples i Grad terapeutske radionice, predstavljaju priliku da bolje upoznamo sebe i unesemo kvalitetne promene u svoj život kroz kreativnost, ples i telesnu terapiju. O nastanku telesne terapije, priča nam psiholog Natasa Vasić na našoj blog stranici: https://plesigrad.rs/2021/03/03/kakve-su-ti-misli-takvo-ti-je-telo/

Prijavite se: kontakt@plesigrad.rs

 

Covid-19

Na osnovu „Uredbe o merama za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19“, u prostorijama u kojima se bude obavljao rad sa klijentima, biće primenjivane sve neophodne zaštitne mere za zaštitu od korona virusa COVID-19.

Ples i grad zajednica će primenjivati preventivne mere koje podrazumevaju: održavanje fizičke distance, odnosno međusobnog rastojanja od najmanje dva metra, obaveznu upotrebu zaštitnih sredstava tj. rukavica kao i dezinfekciju sprava za vežbanje ili drugih sprava, pre njihove upotrebe.

Od svojih klijenata očekujemo da takođe obezbede mere zaštite od korona virusa COVID-19, u skladu sa zvaničnim Smernicama Vlade Srbije u borbi protiv COVID-19.

Program je takođe moguće organizovati i u online varijanti.

Čuvajmo svoje zdravlje!