„Ples i grad“ je centar koji se bavi organizacijom događaja u rekreativne svrhe, plesnim treninzima i srodnim fizičkim aktivnostima za očuvanje fizičkog i mentalnog zdravlja. Nastao je sa ciljem da vrši pozitivnu uticajnu motivaciju, fizičko angažovanje, osnaživanje na promenu.

Na ovom mestu stanuju muzika, umetnost, emocije, pozitivna energija i nezaboravna atmosfera. Mesto gde ćete naučiti da razvijete svoje unutrašnje potencijale i otklonite mentalne i fizičke blokade. Naučićete nove veštine, ojačati volju i promeniti navike. Poboljšaćete kognitivne funkcije: pažnju, mišljenje, pamćenje, učenje… Podizanjem nivoa energije, poboljšaćete i poslovne performanse. Ples je ulaganje u budućnost, jer učenje plesnih pokreta transformiše telo na prirodan način, povećava fleksibilnost i vitalnost… Plesom i pokretom postajemo bliži sebi i svom telu, on ima terapeutsko dejstvo na naš organizam.

Polaznicama pomažemo da probude žensku energiju, senzualnost i ženstvenost, koristeći svesno svoje telo.

Učešćem u Radionici igre „Ples i grad“, Vi ste deo zajednice koja deli prave vrednosti i razume važnost sportskog duha!

PONUDA:

  • Individualni treninzi  – za one koji žele maksimalan benefit / trajanje časa: 1h:15 min / vrednost 30 eura
  • Male grupe – do pet klijenata / trajanje časa: 1h:15 min / vrednost 80 eura
  • Korporativne grupe – team building grupe / trajanje časa: 1h:15 min / vrednost 130 eura

Termini na upit: kontakt@plesigrad.rs

POSEBNE PONUDE:

    • Kreativne radionice – posebno kreirane tematske Radionice sa Saradnicima na teme: lični razvoj, psihološka savetovanja, relaksacija i meditacija…                                                Više na stranici: plesigrad.rs/radionice

POŠALJI UPIT: kontakt@plesigrad.rs