Dragi drugari, dobrodošli u radionicu igre „Ples i grad“. Mesto gde stanuju muzika, umetnost, emocije, pozitivna energija i nezaboravna atmosfera. Mesto gde ćete naučiti da razvijete svoje unutrašnje potencijale i otklonite mentalne i fizičke blokade. Naučićete nove veštine, ojačati volju i promeniti navike. Poboljšaćete kognitivne funkcije: pažnju, mišljenje, pamćenje, učenje… Podizanjem nivoa energije, poboljšaćete i poslovne performanse.

Ovo je mesto gde ćete igrom probuditi dete u sebi. A samo deca umeju istinski da uživaju u igri. Bez strahova, predrasuda, stida…

Ples je ulaganje u budućnost, jer učenje plesnih pokreta transformiše telo na prirodan način, povećava fleksibilnost i vitalnost…

Učešćem u radionici igre „Ples i grad“ bićete deo zajednice koja deli iste vrednosti i razume važnost sportskog duha.

U radionici smo osmislili nekoliko vrsta treninga:

Individualni treninzi – sve vreme smo posvećeni samo vama. Ovaj tip treninga je naročito pogodan za početnike, one koji do sada nisu plesali ili oni koji žele maksimalan benefit treninga.

Male grupe – kvalitetan rad sa grupom koja je na istom nivou.

Korporativne grupe – vežbanje sa kolegama jača timski duh.

Terapeutske radionice – specijalni termini za sve one koji žele da se na radionici slobodnog plesa oslobode stega i napune pozitivnom energijom.

Prvi trening – na našem first date-u, izvršićemo analizu vašeg trenutnog zdravstvenog stanja i kondicije, vaših potreba, želja i ciljeva, osmislićemo tempo rada i plan aktivnosti.

 

„Ples i grad“ je nastao kao ideja da svaki pojedinac doprinese svojoj svakodnevici, pronalazeći “vreme za sebe”.

Pored praćenja tema koje budu obrađivane na našoj blog stranici, u mogućnosti ste da podelite sa nama i svoja iskustva kao i ono što biste želeli da isprobate u našoj interakciji.

Ples će Vam pomoći da se oslobodite, da zaboravite na vreme i doživite iskustvo od kojeg su promene brzo vidljive.

Moje “vreme za sebe”, podeliću sa Vama, jer kroz proces učenja drugih, i sama učim i “rastem”.

Vaša Suzana.

Izbornik