Preporučujemo knjigu „Praktikum uspeha“ autorke Dr Evi Prokopi

personSuzana Vujović
history3 minutes reading

Uz podršku koju vam pružamo na fizičkom nivou, Ples i Grad vam daje i savete za lični razvoj, priče i istraživanja o sreći i uspehu, o pokretačkim snagama i inspirativnim ljudima. Predlažemo takođe i literaturu koja nas navodi  da razmišljamo o osećanjima, navikama i mislima u potrazi za njima. Preporučujemo knjigu „Praktikum uspeha8 NAVIKA VEOMA SREĆNIH I USPEŠNIH LJUDI.

Ovo je jedna od knjiga za razumevanje i inspirisanje, koja sadrži uvide o samorazvoju, kao i razradu koraka koje treba preduzeti u ostvarenju ciljeva.

Uz knjigu „Praktikum uspeha“ naučićete kako da uspete u svemu kroz prihvatanje navika srećnih i uspešnih ljudi!

Naučite ko ste stvarno, spoznajte cilj svog života i ostvarite uspeh i sreću uz oslobađanje od verovanja i strahova koji vas ograničavaju!

Ova knjiga je rezultat originalnih istraživanja počev od antičke filozofije, psihologije, religijskih verovanja, neurolingvističkog programiranja (NLP), i alata savremenog koučinga koji vam stoje na raspolaganju.

Knjiga koja menja život sa interaktivnim vežbanjima koja možete raditi kod kuće prema vlastitom tempu.

Naučite kako da upravljate negativnim emocijama pomoću DAWN™ tehnike i kako da se vratite na put do uspeha i pozitivnih promena.

Knjiga je dostupna u štampanom i elektronskom izdanju i možete je poručiti na linku: https://www.ilearn.rs/0203020-22541/praktikum-uspeha

O autorki:

DR EVI PROKOPI je trener koji želi da uspete u svemu! Živela je u šest zemalja i ima 15 godina iskustva kao life coach, coach za liderstvo i karijeru, konsultant i trener za upravljanje talentima i projektima. Evi je jedna od 100 najboljih uticajnih osoba na svetu u 2020. godini i prva i najmlađa Grkinja koja je ikada govorila na globalnoj PMI konferenciji. Od kada je objavila knjigu, postala je profesor na postdiplomskom nivou (HRM) i osvojila je nagradu CEO Today Magazine 40 Under 40 Business Elite Award i nagradu za najbolje liderstvo 2021. godine. Osnovala je prvu neprofitnu organizaciju na svetu koja promoviše liderske prakse (Cosmoleadership). Govornik je na nedelji ljudskih resursa (HR week).

Fotografije: http://ilearn.rs

Dr Evi Prokopilični razvojpraktikum uspeha